На 23 юни 2020 г. управителите на дружеството официално прерязаха лентата на сградата в Горубляне, преминала мащабен ремонт, за да осигури удобство и приветлива атмосфера за клиентите, наред с високия стандарт на обслужване.

В модернизирания център отвориха врати нови офис пространства, както и зала за срещи. Реновацията е осъществена съгласно общия корпоративен стил

на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".

Модернизирането на центъра за регистрация на щети в Горубляне е част от стратегията на ЗАД "БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" и Ви Ай Джи Сървисиз България за подобряване на обслужването. В момента се работи по унифицирането на обхвата и качеството на предлаганите услуги във всички центрове.

На събитието бяха показани за пръв път и два броя нови специализирани репатриращи автомобили за услуга “Помощ на пътя”:

  • Ивеко 50 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление подходящ за репатриране на МПС до 3.5т.и дължина над 3.30м.
  • Ивеко 70 C/35 – оборудван с аварийна платформа с хидравлично управление и допълнителна снабдена обособена вилица, подходяща за натоварване и репатриране на тежкотоварни МПС.
  • На събитието бе анонсиран и новият уебсайт на Ви Ай Джи Сървисиз България, проектиран в крак с последните тенденции на уебдизайна и отново – с мисъл към удобството и потребностите на клиентите.

    Екипът на БУЛСТРАД цени времето на клиентите си и инвестира в това те да получават своевременно и качествено обслужване.