Група ентусиасти влизат като герои в екстремен риалити проект.

Те трябва да се справят с предизвикателства, вдъхновени от приключенията на Джеймс Бонд в новата поредица "007: Road To A Million".

Залогът за победителя е 1 млн. паунда (1,2 млн. долара), съобщава Reuters.

Девет двойки участници, сред които медицински сестри, пенсионирани полицаи, братя и сестри, приятели и семейна двойка, се стремят да спечелят наградата, но преди това трябва да стигнат до отговорите на 10 въпроса, зададени от "Контрольора". В неговия образ влиза шотландският актьор и звезда от хитовия сериал "Наследници" Брайън Кокс.


Карай като Джеймс Бонд: 3 европейски маршрута, вдъхновени от 007 Луксозни автомобилни пътешествия из Европа по живописни пътища, познати на феновете на 007

"Идеята ни беше да вкараме обикновени хора в приключението на Джеймс Бонд и не знаехме как ще се получи", признава изпълнителният продуцент на шоуто Дейвид Глоувър.

На участниците се налага да се изправят пред трудни каскади, за да стигнат до куфарчето с въпросите.

Първи в предизвикателството влизат братята Джеймс и Джоуи Боун, които трябва да преплуват езеро в шотландските планини в търсене на своя стартов въпрос.

"Звучи като клише, но това се случва веднъж в живота... Така че, не можехме да си представим, че ще ни се случи нещо подобно", споделя Джеймс Боун.

Посланикът на САЩ в Турция влезе в ролята на Джеймс БондТой ме настига. По-добре да си бях хвърлил сакото, пише дипломатът в профила си в Инстагра

Продуцентите на филмите за агент 007 Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън са изпълнителни продуценти на шоуто, което стартира в световен мащаб по Prime Video на 10 ноември, допълва Reuters.