Когато получиш поръчка да доставиш пица на церемонията по връчване на Оскарите, това може да доведе доста повече от добър бакшиш.

Едгар Мартиросян , разносвачът на пици, който по време на тазгодишната церемония по връчване на Оскарите раздаде пица на звезди като Мерил Стрийп и Брад Пит, ще отвори собствена пицария в Холивуд, заедно с брат си Ерик, информира Mashable.

Водещата на церемонията тази година Елън ди Дженеръс, впоследствие покани Мартиросян в собственото си токшоу, за да поговорят на доставката на живота му, като между другото му даде и 1 000 долара бакшиш.

Мартиросян е споделил пред Mashable, че откриването на пицарията е станало възможно благодарение точно на тази публичност, добавяйки че усещането най-накрая да има собствено заведение е страхотно.

Пицарията се казва Wood и ще отвори на популярния булевард Сънсет следващия месец. Много от продуктите за пиците и салатите, които ще се предлагат там ще идват директно от Италия, докато други ще бъдат вземани от местни ферми.

В продължение на осем години двамата братя са притежавали и друго заведение - пицарията в Холивуд от веригата Big Mama's & Papa's Pizzeria, която достави пиците за Оскарите.