Ако някога сте си мечтаели да поживеете в къща, висяща във въздуха с гигантски балон, Airbnb ви предлага точно това.

Платформата за отдаване на ваканционни имоти под наем обяви нова категория Icons – колекция от „необикновени преживявания, организирани от най-големите имена в музиката, киното, телевизията, изкуството, спорта и др.“, съобщи CNN.

„Icons ви пренасят в светове, които съществуват само във въображението ви – досега”, заяви Брайън Чески, съосновател и главен изпълнителен директор на Airbnb.

„Тъй като животът става все по-дигитален, се фокусираме да внесем повече магия в реалния свят. С Icons създадохме най-необикновените преживявания на Земята.“, допълни той.

Ето някои от обявените досега иконични имоти с фокус върху развлеченията:

Висящата къща: Една от най-емблематичните къщи на Disney и Pixar. Ще изследвате света на Карл в тази детайлна възстановка на дома му, допълнена с над 8000 балона и разположена в живописните червени скали на Абикиу, Ню Мексико.

VIP с Кевин Харт: Актьорът ще ви заведе в Coramino Live Lounge, салон, предназначен само за клубни посетители от А-листата. Ще бъдете с Кевин и неговите приятели в това тайно пространство, където ще ви почерпят с текила и стендъп шоу – на живо и с най-добрите комици.

В хола с Doja Cat: Рап изпълнителката предлага едно много по-интимно преживяване. Ще се насладите на гласа на носителката на „Грами“ директно в дневната й, където ще чуете любимите ѝ парчета от новия албум.

В къщата на Принс от филма „Purple Rain“: Принс е собственик на къщата в Минеаполис, Минесота, която участва в легендарния филм „Purple Rain“, но досега никога не е била достъпна за публиката. Разгледайте я и се докоснете до редки записи от света на Принс в ексклузивна студийна сесия.

Airbnb

Геймърска нощ с Khaby: TikTok сензацията Khaby ви кани в родния си град Миланоза едно епично, нощно игрално преживяване. Ще отседнете в уникално геймърско таванско помещение, проектирано от самия него, където ще се изправите във Fortnite Battle Royale.

Турне с Feid: Присъединете се към регетон суперзвездата на неговото световно турне FERXXOCALIPSIS за цяла седмица. Ще бъдете с екипа за репетициите, ще се возите в автобуса на турнето и ще получите достъп зад кулисите за всяко шоу.

Пренесете се в X-Men '97: Живейте като X-Men в 2D анимация, пресъздаваща имението X-Mansion на Marvel Animation в Уестчестър, Ню Йорк. Ще откриете мутантските си способности и дори ще тренирате в Стаята на опасностите.

Създайте си спомени с „Отвътре навън“ 2:

В очакване на премиерата на 14 юни на новия филм на Disney и Pixar, може да си резервирате нощувка в Главната квартира – контролния център на емоциите на Райли. Вашият домакин, Джой, ще ви посрещне, за да станете свидетели на емоциите в действие и да помогнете за поддържането на баланса.

Другите икононични предложения на Airbnb включват нощувка в Музея д'Орсе в Париж или посещение на дома на боливудската звезда Джанхви Капур. Преживяванията са на цена под 100 долара на гост, но за всяко чрез лотария ще бъдат избрани само ограничен брой резервации, допълва CNN.