По-ефективна компания, изключителна възвръщаемост на инвестицията и по-добри бизнес резултати. Искате ли да узнаете как?

Можете да получите отговор от Fujitsu. Компанията работи в тясно сътрудничество със своите клиенти и специализирани партньори в посока да намали сложността и да добави стойност, като оптимизира инвестициите в SAP технологии, SAP приложения и SAP ERP система.

Целите на Fujitsu са съсредоточени в пет принципни области:

Опростяване на процесите

Fujitsu инфраструктурните решения и услуги могат да помогнат да намалите сложността, заобикаляща Вашите SAP операции. Могат да отговорят на изискванията Ви за сигурност и висока надеждност.

Опростяване на облачните услуги за SAP

Вместо поддръжката на собствена инфраструктура, компанията дава възможност на своите клиенти да придобиват само хост услуги за технологиите, от които имат нужда.

Като Fujitsu хоства Вашите SAP приложения в центровете си за данни, получавате най-доброто от двата свята: по-висока производителност и надеждност за по-малко разходи.

В резултат, можете да направите преход от капиталови разходи към оперативни и да плащате само за необходимата специфична инфраструктура.

Опростено взимане на решения

Целта на Fujitsu е да помогне за опростяване на процесите по представянето и използването на SAP иновации в подкрепа на реалния бизнес.

Компанията постига това чрез предоставяне на допълващо портфолио от услуги и SAP утвърдени инфраструктури.

Портфолиото от услуги варира от Business Intelligence (BI) и инфраструктурни консултации, през оптимизация на бази данни и услуги по миграция до имплементация и поддръжка на операциите на инфраструктурата.

Опростена мобилност

Корпоративните мобилни услугите от Fujitsu водят до подобрено обслужване на клиенти, по-добра производителност на място и отзивчивост, намалени разходи за доставка и съкратен цикъл на процесите.

С използването на SAP мобилна платформа, решенията на Fujitsu комбинират възможността на компанията да доставя решения на място, хостинг или в облака с цялостно портфолио от бизнес консултации, услуги по внедряване, разработка на приложения и инфраструктурни услуги.

Опростяване на бизнес процесите

Като лидер в модернизирането на технологиите, Fujitsu предлага дълъг натрупан опит в имплементирането, консултация за приложения и инфраструктурно развитие, за да вдъхнови Вашите инициативи.

За повече информация: http://sap-simplicity.bg.fujitsu.com