След изключителния успех на промоцията през юни и юли, тази есен Оргахим стартира втора вълна за безплатно тониране и предоставя на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират бои и мазилки в цвят по техен избор от специалните промоционални каталози.

Втората вълна на промоцията за безплатно тониране е вече факт от началото на септември и ще продължи до края на октомври. Продуктите от промоцията - Леко интериорна боя за тониране и Deko Professional декоративни мазилки, могат да бъдат оцветени безплатно във всички обекти на Оргахим с тонираща система Хамелекон.

Списък с тези обекти може да намерите тук.

Леко интериорна база се тонира безплатно по фирмен каталог „Хамелекон безплатно тониране“. Deko Professional декоративни мазилки: силиконова, полимерна и силикат-модифицирана, се тонират беплатно по фирмен каталог „Deko Professional безплатно тониране на мазилки“.

В разгара на сезона на ремонтите изберете най-подходящия цвят за Вашия интериор или екстериор. Цветовите каталози за безплатно тониране на Deko Professional и Хамелекон предлагат богата гама от нюанси и задоволяват дори най-изтънчените вкусове.

В подкрепа на своите клиенти и за тяхно улеснение, Оргахим разработи мобилно приложение – Оргахим симулатор на цветове. С него може да се демонстрира как би изглеждал избран цвят върху стената вкъщи или върху фасада, преди да пристъпите към покупката на боя.

Приложението работи с цветове от промоционалните каталози за безплатно тониране на бои и мазилки. По този начин може да се изпробват различни цветови съчетания и след това да се пристъпи към покупка на боя.

Дава възможност за направя на снимка и за оцветяване на различни области от нея в избран от каталога цвят. Приложението може да се изтегли от google play и от apple store.