Проучване на Skytrax, проведено сред милиони пасажери, определи бизнес класата на Qatar Airways за най-добрата през 2016 г. Компанията е носител и на приза „най-добър бизнес салон“. Вижте защо:

Храната е важна част от причините, поради които милиони потребители от стотици държави по света определят бизнес класата на авиокомпанията за най-добрата на планетата.

От посрещането с шампанско през менюто по избор до уникалната винена листа – една вечеря във въздуха винаги си заслужава, когато е на борда на Qatar Airways.

Не можете да спите в самолета? Най-вероятно защото не сте имали възможност да го направите на подходящото място.

Авиокомпанията спечели титлата „Най-добрите кресла в бизнес класа“ през 2015 г. Салонът е обширен, мястото за багаж – също. Най-впечатляващо обаче е превъплъщението на креслото в удобно легло.

Осветлението е изключително съвременно – светодиодно, което ще улесни както съня ви, така и приспособяването ви към различните часови зони.

Ако пък почивката не е сред приоритетите ви, то тогава можете да изпробвате възможностите на ентъртеймънт системата на борда – те са повече от 3000. Когато ги комбинирате с емблематичните моктейли на Qatar Airways, си гарантирате невероятно преживяване във въздуха.

Ако се възползвате от ексклузивното предложение на Qatar Airways и резервирате билет до 7 ноември, можете да пътувате двама в най-добрата бизнес класа в света. Например до Сингапур на цена от 1915 евро (крайна цена за двама души в бизнес класа за двупосочен билет).

Планирайте сега перфектното пътуване за двама до някоя от над 150-те туристически и бизнес дестинации в цял свят, които авиокомпанията предлага. Закупените билети можете да използвате в периода 15 ноември 2016 г. - 15 юни 2017 г.

Освен страхотните намаления, членовете на Privilege Club ще спечелят и двойно повече бонус мили Qmiles от резервациите, направени по време на промоцията.

Да не забравяме и луксозните подаръци с марка Armani, които ще гарантират удобството и комфорта ви на борда на бизнес класата на Qatar Airways.

Снимки: profit.bg, qatar airways