Поддръжката на Windows Server 2003 се прекратява на 14 юли 2015 г. От тази дата нататък всички потребители ще бъдат изправени пред:

- рискове пред сигурността – няма да има актуализация на защитата или софтуерни ъпдейти
- липсващи правила за съответствие по отношение на изискванията, особено когато работят в регулирана индустрия
- липсата на защита на техния център за данни в бъдеще

Вашите критични данни заслужават най-доброто обслужване и сега е времето да се подготвите, преминавайки към FUJITSU PRIMERGY сървър и Windows Server 2012 R2. Това ще постави бизнеса ви на хардуерна и софтуерна платформа, която ще ви даде предимство и увереност.

С преминаването към Windows Server 2012 R2 и Fujitsu си гарантирате възможност да управлявате ресурсите си стратегически и по-сигурно, скалируемо и с добра производителност.

FUJITSU PRIMERGY сървърите са с доказано бизнес качество, ефективност и гъвкавост – най-пълното портфолио от x86 базирани сървъри в индустрията.

Те ви предлагат избор от най-впечатляваща гама сървърни продукти: от скалируеми „tower“ сървъри, универсални „rack“ оптимизирани сървъри и „cloud“ сървърни инфраструктури за мащабни изчислителни проекти.

Екипът на Fujitsu може да ви помогне да анализирате съществуващата си ИТ архитектура, да планирате миграцията, като той ще работи заедно с вас през целия процес на прехода.

За контакти: Fujitsu България, тел. 02 807 49 90, Bulgaria@ts.fujitsu.com