Джером Джар вероятно е най-обичаният човек, за когото никога не сте чували.

Общо 8 милиона души следват 24-годишния Джар в приложението Vine, където вероятно е известен най-вече като "онзи французин."

Във видеата си Джар обикновено проповядва възприемане на света около нас и любов към живота, а неговата находчивост в платформата му е спечелила и множество последователи в Snapchat.

Вижте още: Тя е на 22 г. и получава по 15 000 долара на пост в Instagram

Джар успява да научи английски, докато живее в Китай, слушайки аудиоверсията на книга на Гари Вайнерчук. В момента двамата са партньори в рекламна агенция, която се концентрира в рекламата основно във Vine и други социални медии.

Джар напуска университета на 19 г. и се мести в Китай, а след това в Торонто, където създава няколко компании, като всички те фалират.

След това през 2013 г. роденият в Албервил Джар отива в Ню Йорк само с 400 долара и без дом.

Макар че онлайн присъствието му започва да нараства през 2013 г., тогава той още спял на пода в офиси, къпел се във фитнес и ядял остатъците от храната на хората в заведения, когато можел. Въпреки това обаче, той запазва почтеността си.

Джар получава предложение на стойност 1 млн. долара, за да рекламира по неговите думи "нездравословен хранителен продукт" в социалните медии. Той обмисля предложението в продължение на седмица, но в кратка сметка го отхвърля.

"Целта ми в живота не бе да дойда в Ню Йорк, за да убеждавам хората да ядат нездравословна храна," споделя Джар.

Джар също така може да се похвали с доста високопоставени приятели. Той има видеа във Vine с Робърт Де Ниро, Фарел Уилямс, Аштън Къчър, Кристен Бел.

В момента най-различни марки му плащат по 25 000 долара за видеа във Vine и по 35 000 за видеа в Snapchat.