ЧИСТА СМЕТКА е новият топ продукт на БАКБ

1713
ЧИСТА СМЕТКА е новият топ продукт на БАКБ

Създадена е от Българо-американска кредитна банка с идеята да се впише в стила на живот и да отговори на очакванията на модерния, работещ човек.

С нея, освен удобствата да извършвате ежедневни електронни разплащания, присъщи на разплащателните сметки, можете да вземете максимума от средствата си, като не заплащате такси за обслужване, при това безсрочно.

Продуктът се нарича ЧИСТА СМЕТКА и откриването й също е без такса. Тя може да бъде основната ви сметка, по която получавате заплатата си, доходи от наеми, хонорари или други приходи и да ползвате чистата сума от тях.

ЧИСТА СМЕТКА не е промоционално предложение на БАКБ, а банков продукт за граждани и всеки, който го използва, според условията, ще може да спестява от такса обслужване за неограничен период от време.

Откривайки ЧИСТА СМЕТКА, получавате привилегията да не плащате месечна такса за обслужване. Единственото условие е да имате месечни постъпления по сметката от поне 500 лева и да използвате дебитна карта.

С ЧИСТА СМЕТКА плащате в търговски обекти, лесно и удобно пазарувате онлайн с дебитната ви карта, правите парични преводи и плащате битови сметки през интернет банкиране BACB Plus или мобилното банкиране BACB Mobile.


Наред с всички тези предимства, с нея можете да зареждате своя мобилен портфейл BACB Pay без такса и да пазарувате навсякъде, без да правите никакви допълнителни разходи.

Нещо повече, при плащане с BACB Pay, освен удобството на плащането с мобилен портфейл, можете да се възползвате от специални отстъпки в курорта Пампорово, както и при други търговски партньори.

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са разполагали с активна разплащателна сметка през последните 12 месеца или ако притежават само депозитна сметка в банката.

„Този банков продукт е поредното предложение на БАКБ, с което се стремим да отговорим възможно най-добре на постоянно растящите изисквания на своите клиенти и на пазара, и да предложим финансово-изгодни и атрактивни решения, с чисти, ясни и дългосрочно предвидими условия“, коментира Иван Иванов, директор „Банкиране на дребно“.

Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg