Един от най-новите депозитни продукт на Банка Пиреос България е депозит „Аз избирам”, който предлага гъвкаво изплащане на лихвата с цел максимално удовлетворение на нуждите и предпочитанията на клиентите. Депозитът е със срок 12 месеца и дава възможност за изплащане на лихвата при поискване или при предварително избрана от клиента честота.

В първия вариант - при поискване - клиентът има възможност да изтегли натрупаната към определена дата лихва, във всеки момент от срока на депозита.

При втория - в момента на откриване на депозита клиентът задава желаната от него честота за изплащане на лихвата - всеки месец, всеки три месеца, всеки шест месеца или на падежа в края на 12-ия месец.

Лихвеният процент при депозитa „Аз избирам” е 6.5% за суми в лева, 5.85% - в евро, и 4% - в щатски долари.

Минималната сума за откриване на депозит е съответно 3 000 лева, 1 500 евро или 1 500 щатски долара. Като допълнително удобство за своите клиенти Банка Пиреос предоставя опцията за довнасяне на сума, чийто размер обаче не трябва да надвишава 50% от първоначалната депозирана сума и може да бъде направено еднократно за срока на депозита.