Le Petit Château — "Малкото Шато", така е нарекъл собственикът това единствено по рода си имение на българското черноморско крайбрежие.

Изпълнено в духа на френско провансалско шато, това великолепно кътче се състои от красива вила със 7 спални, построена в стила на френска селска къща, лозов масив и собствена изба за производство на вино, както и малко животновъдно-растениевъдно стопанство за екологична храна за собствени нужди.

Цялото имение е разположено на 5 дка. собствен терен, на около 2 км от едно от най-елитните места по българското Черноморие — курортът Лозенец.

Вилата в "Малкото Шато" се състои от 3 нива, разположени на обща разгъната застроена площ от 416 кв.м.

На полуподземно ниво има просторна механа с камина, голяма напълно оборудвана кухня, действаща винарна за правене на вино и винарска изба, и двете в старинен стил, 2 стаи, 2 бани, парно помещение и килер.

На второ ниво са разположени хол, отворен към голяма веранда с великолепна гледка, 4 спални и 3 бани.

На трето ниво има 3 спални, 2 бани и килер.

Вилата е построена през 2010 г.

Годишните разходи за консумативи са приблизително: електричество 3000 лева; вода – 300 лева; местни данъци – 1330 лева. Имотът се е ползвал основно през летните месеци.

До центъра на Лозенец и плажа разстоянието е около 2 км и се стига по хубав път с насипана настилка, за около 5 минути с автомобил.

Местността, в която е разположено имението е тиха и уединена, в подножието на планината "Странджа", само на около 300 метра от изкуствено езеро. От къщата и цялата територия на имота се откриват красиви гледки към морето, планинските хълмове и езерото.

Цената може да разберете след запитване в имотна агенция Лукс Имоти:

Виж още: Стилното имение на Слаш от Guns N' Roses

Поглед отгоре:

Механата:

Виж още: Имот на седмицата - безкомпромисен лукс в София

Имотът има собствени лозя и стопанство:

Гледката от високо е впечатляваща:

Виж още: Какъв имот може да се купи с 5 млн. долара по света

Това са две от седемте спални: