Истинска война на полето на имотите се разпали между лошото нюйоркско момче Пи Диди(Шон Комбс ) и режисьора Джери Брукхаймер. Лайфстаил сайтът TMZ съобщава, че и двамата се интересуват от покупката на легендарен имот в Бевърли Хилс, чиято продажна цена е 23 млн. долара.

„Нашите източници съобщават (…), че Шон Комбс е "на лов" за ново бижу в престижен район на Лос Анджелис и един от домовете, попаднал в полезрението му е имението Harry Cohn, от което бил засечен да излиза след оглед преди дни”.

„Но срещу него се е изправя не кой да е, а Брукхаймер, който вече предложил умопомрачителните 23 млн. долара в началото на януари. Имотът трябва да има нов собственик до 17 януари, т.е. Диди има само няколко дни да вдигне летватA”, твърди сайтът.

Има обаче информация, че рапарът може да се насочи и към друго имение в Бел Еър. Той посетил с агент имот с10 спални, 11 бани, къща за персонала, винарна, сауна и т.н. се предлага едва за 19 милиона долара.

Имението, за което възникна спорът, е с площ 19 590 кв. фута със седем спални и девет бани. То обаче е легенда: построено е от Хари Кон през 1927 г. на терен от два акта. Разполага с кино, стая за карти, за билярд, тенис и басейн. Вижте го: