Строително-предприемаческа компания "Чобанов и Стоянов" — Бутиково строителство стартира нов амбициозен проект за нискоетажна суперлуксозна жилищна сграда, наречена резиденция "Горски пътник", съобщиха от имотната агенция BULGARIAN PROPERTIES.

Тя е разположена на едноименната улица в най-елитния квартал на София, в съседство с емблематичния хотел Кемпински-Зографски, на минути пеша от метростанция "Джеймс Баучър" и Южния парк.

Впечатляващият проект е дело на топ архитектите от Genig Studio, с които компанията от години работи в тясно сътрудничество. Сградата е 4-етажна и разполага с големи луксозни жилища и подземен гараж с паркоместа.

Строителството ще бъде изпълнено за период от около 12 месеца (срок на завършване март 2016 г.). Някои от предвидените материали за строителството са австрийски тухли Винербергер, най-висок клас алуминиева дограма, фасаден пакет на Baumit нанопор, в комбинация с облицовки от камък.

Ще бъде монтиран луксозен асансьор от лимитираната серия Pure Edition на OTIS. Съществува възможност за индивидуализация и интериорни решения по желание и проект на купувача за всяко едно жилище.

Голяма част от апартаментите са продадени още преди старта на строителството. Към настоящия момент са останали ограничен брой свободни апартаменти за продажба.