Търси се бавачка срещу заплата от 129 000 долара

23642
Търси се бавачка срещу заплата от 129 000 долара

© Pixabay

Това може би е идеалната работа за хората, които обичат децата и могат да се справят в трудни ситуации.

Заможно семейство с жилища по цял свят си търси опитна бавачка в Лондон. Екстрите включват международни пътувания, храна от елитен шеф готвач и заплащане в размер на 100 000 паунда (128 680 долара) годишно.

"Търсим висококвалифицирана бавачка, с образование в областта на детската психология, без собствени деца и мининум 15 години опит," пише майката в обява на Childcare.co.uk.

Идеалният кандидат трябва да е обучен в самоотбрана, но родителите ще платят одобреният кандидат да премине обучение, ако вече не е специалист по бойни изкуства.

Това обучение е задължително и не подлежи на обсъждане.

Родителите, които разполагат с жилища в Лондон, Барбадос, Кейптаун и Атланта, имат четири деца на възраст между 2 и 15 г. Те искат бавачка, която да живее с тях и на която може да й се налага да пътува в чужбина до три пъти седмично.

Изискванията за тази работа обаче са доста сериозни. Одобреният кандидат ще работи 6 дни в седмицата от 7 сутринта до 8 вечерта, като също така ще взема участие в домашното обучение на децата, които не ходят на училище.

От потенциалната бавачка също така ще се очаква да изпълнява различни поръчки и да транспортира децата до различни места, като за тази цел ще има на разположение семейния автопарк, който включва Porsche, Range Rover и Maserati.

Искате да обикаляте света и да ви плащат? Вижте това предложениеАмериканска двойка търси

Успелият кандидат също така ще трябва да внимава как прекарва времето си, когато не е на работа.

"Нямаме претенции какво ще прави бавачката в свободното си време, но злоупотребата с алкохол, както и употребата на наркотици няма да бъдат толерирани и ще доведат до незабавно освобождаване," посочва майката.

Самоличността на семейството и на майката, която създава тази обява за работа, засега остават неясни, но майката е потвърдила пред CNBC, че обявата е реална.

"Получили сме над 300 кандидатури досега, но повечето кандидати не отговарят на всички условия," казва тя.

"Неколцина от кандидатите са достойни да влязат в шортлистата!"

Одобреният кандидат също така ще трябва да подпише споразумение за конфиденциалност.

Обявявата се е появила за първи път на 9 август, според уебсайта. Childcare.co.uk е британска платформа, която свързва родители с хора, които предоставят услуги в сферата на детските грижи, като детегледачки, бавачки и частни учители, и има над 1.5 милиона потребители.

Обявата е видяна от над 874 души през последната седмица, според уебсайта.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg