EVN Bulgaria започва програма за повишаване знанията по чужди езици

537
EVN Bulgaria започва програма за повишаване знанията по чужди езици

Днес в Пловдив EVN България Електроразпределение АД и Агенцията по заетостта се споразумяха дружеството да започне програма за подобряване на знанията по чужди езици на сътрудниците си. Програмата ще бъде финансирана в размер на 136 639 лева по линия на оперативна програма за развитие на човешките ресурси на ЕС.

284 сътрудници на компанията ще бъдат включени в курсовете за подобряване на чуждоезиковата компетентност. Те ще посещават курсове по английски и немски език. Целта на тази инициатива е не само сътрудниците на EVN да подобрят чуждоезиковите си възможности, а и да придобият добър опит в ръководството и прилагането на програми и проекти.

Достъп до програмата имат всички заинтересовани служители на дружеството.

Подкрепата от страна на Европейския социален фонд "Квалификационни услуги и обучение за заети лица" отразява значението на квалификационните и обучаващи инициативи на EVN България Електроразпределение АД.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg