Къде няма да има вода на 15 ноември в София?

2031
Къде няма да има вода на 15 ноември в София?

© Pixabay

Поради планови ремонти Софийска вода ще спре водоподаването в определени райони на София. Вижте къде: 

Във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада пред кметството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Борис Новоселски“ в жк. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Борис Новоселски“ и бл. 36, бл. 37, бл. 38, бл. 38А, бл. 40А, бл. 32А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40А.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Алабин“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Алабин“ от бул. „Витоша“ до бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Алабин“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клокотница“ в жк. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Клокотница“  от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Опълченска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Клокотница“ ъгъла с ул. „Странджа“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Свободна“ в кв. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Военна рампа“ от ул. „Свободна“ до ул. „Сергей Румянцев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свободна“ ъгъла с ул. „Военна рампа“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги, посочват от дружеството.

Във връзка с откриване на скрит теч до бл. 513 в жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 513.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 513.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран в махала „Масова“ в с. Плана се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: махала „Масова“, махала „Календерова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Масова“ ъгъла с махала „Календерова“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“ в кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стара планина“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Бреза“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“ в с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Незабравка“, ул. „Свобода“, бул. „Ломско шосе“, ул. „Никодим Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Незабравка“ ъгъла с ул. „Дружба“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg