Къде в София няма да има вода на 9 март?

712
Къде в София няма да има вода на 9 март?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 9 март. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение пред бл. 525 в жк. „Младост“IА се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 525 вх. 4,5,6, бл. 526, бл. 527.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 526.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Тракия“ в центъра се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тракия“ от бул. „Княз Александър Дондуков“ до ул. „Поручик Пачев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тракия“ ъгъла с ул. „Поручик Пачев“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Позитано“ в жк. „Зона Б-5-3 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Странджа“ от ул. „Три уши“ до бул. „Александър Стамболийски“
  • ул. „Позитано“ от ул. „Странджа“ до ул. „Отец Паисий“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Позитано“ ъгъла с ул. „Странджа“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Илчо Димитров“ в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Велизар Велков“ от ул. „Българска легия“ до бул. „България“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: МБАЛ „Св. София“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ваклинец“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Наум“, ул. „Св. Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Панайот Пипков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Качаник“ в жк. „Света троица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Качаник“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Качаник“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Костадин Трайков Петров“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Костадин Трайков Петров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костадин Трайков Петров“ ъгъла с ул. „Железопътна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от пресцентъра на концесионера.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg