От днес до 31 юли плащаме сметките за ток

451
От днес до 31 юли плащаме сметките за ток

От днес, 16 юли 2007 г. започва да тече срокът за заплащане на сметките за електрическа енергия в Западна България. Периодът за погасяване на задълженията е до 31 юли 2007 г.
Компанията напомня, че освен касите на дружеството и на Български Пощи, клиентите могат да използват възможностите за безкасово плащане - банкомат, платежно нареждане, разплащателна сметка и интернет (чрез системата „e Рау").

Настоящите сметки са формирани по старите цени. Едва през месец август сметките ще отразяват консумацията по новите цени, утвърдени от ДКЕВР, припомнят от ЧЕЗ.

Заради извънредното отчитане сметките са различни от обичайните за повечето домакинства. За някои клиенти те са за по-кратък период, други ще получат сметки за по-дълъг период.

След извънредното отчитане електроразпределителните дружества ще възстановят редовния график на непрекъснато отчитане.
Срокът на следващото отчитане ще бъде посочен във фискалния бон за заплатената сметка.

Допълнително, информация относно срока за следващото плащане клиентите могат да получат в най-близкия им Център за клиенти или чрез zaklienta@cez.bg.
Всеки клиент може да намери информация за състоянието на сметката, за следващото отчитане и срока на следващото заплащане и в сайта на компанията - www.cezelectro.bg.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg