Семинар по докладване се състоя в ДФ "Земеделие"

312
В Държавен фонд "Земеделие" се състоя семинар по докладване на нередности, организиран от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) и Централното звено за координация в борбата с правонарушенията, засягащи финансовите интереси на европейските общности - МВР, в периода 24-27 септември, съобщиха от ДФ "Земеделие".

Обучението е било насочено пряко към служителите по нередностите от управляващите органи по структурните фондове и Кохезионния фонд, както и към служителите по нередностите от Разплащателната агенция по фондовете в рамките на общата селскостопанска политика.

По време на обучението е била разгледана правната база за докладване на нередности пред ОЛАФ от българската администрация със специално внимание върху новите правила и настъпилите промени в законодателството. Представени са електронните модули
за докладване на измами и нарушения. В специални практически части от обучението са били разгледани конкретни казуси и разяснени въпроси, повдигнати от участниците.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg