Връчиха сертификати за наличие на квалификация и професионален опит на седем души

737

Съгласно изискванията на чл. 5 от Наредба № 20 на БНБ за издаване на сертификати по чл. 11, ал. 2 от Закона за кредитните институции подуправителят на БНБ, ръководещ управление “Банков надзор”, Емилия Миланова издаде Сертификат за наличие на квалификация и професионален опит в банковото дело на Петя Николова Димитрова в качеството й на член на Управителния съвет и изпълнителен директор на “ДЗИ Банк” АД.

Емилия Миланова издаде Сертификати за наличие на квалификация и професионален опит в банковото дело и на Беноа Доминик Жил Серпо, Пиер Ксавие Фарела, Вили Пиер Абал и на Микаел Генаел Пулен в качеството им на членове на Управителния съвет и прокуристи на “Сосиете Женерал Ескпресбанк” АД.

Сертификати получиха още и Валери Здравков Райков в качеството му на член на Управителния съвет на “Интернешънъл асет банк” АД и Стоян Пейков Стоянов в качеството му на член на Управителния съвет и прокурист на “Токуда банк” АД.

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg