Банка Пиреос повишава лихвите по депозитите

599
Банка Пиреос повишава лихвите по депозитите

Банка Пиреос България повишава лихвите по своите стандартни депозитни продукти, съобщиха от институцията. Тази промяна ще се отрази на цялата гама срочни депозити, предлагани от Банка Пиреос България, като особено изгодна ще бъде програмата „Депозит с екстри” и по-специално на едномесечния депозит „Пиреос Стандарт” и „Пиреос Златен” в лева и евро.

Програмата "Депозити с екстри" включва четири изключително гъвкави предложения по едномесечен, тримесечен, шестмесечен и дванадесетмесечен депозит. При едномесечен депозит лихвата се увеличава с 10% след всяко подновяване между втория и дванадесетия месец от неговото откриване.

В случай на предсрочно прекратяване, клиентите получават цялата натрупана до момента лихва, а по време на депозита имат възможност да теглят и внасят суми до 1000 лв. Доходността на едномесечния депозит Пиреос Златен в края на дванадесетият месец може да достигне до 8.93% за вложения в евро и 10.50% за депозити в лева, в зависимост от размера на влога.

Повишението на лихвите се отнася за всички нови депозити от началото на месец октомври.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg