Както всеки месец екипът на Profit.bg Ви предлага няколко интересни депозитни предложения. Ето ги и тях:

Коледен депозит от МКБ Юнионбанк:

MKB Unionbank предлага "Коледен депозит" с фиксирана лихва в размер на 9% върху спестяванията в лева. За евро процентът е 7.25%.

Срокът на депозита е три месеца, което съвпада с очакванията това да са едни от най-трудните месеци на финансовата криза.

По този начин Коледният депозит предлага не само сигурно място за спестяванията, но и отличен доход. Минималната сума за откриване е 1000 лева или евро. Клиентите имат възможност да довнасят средства по всяко време до падежа на депозита.

Спестовна сметка Хоризонти от SG Експресбанк:

Спестовна сметка Хоризонти дава възможност за свободно теглене на средства, както и довнасяне по всяко време.

Лихвеният процент на новооткрити депозити в лева е 7.5%, а в евро - 4.5%. Промоцията е активна до 31 декември 2009 г.

Минималната сметка за отриване на спестовна сметка е 500 лв., или 250 евро.

Срочен депозит „Активни пари" от Пощенска банка:

Минималната сума за откриване на депозит „Активни пари" е 1000 единици (лева, евро или долара). Срокът е 6 месеца, като годишните лихвени проценти са 9% в лева, 7% в евро и 6% в долари.

Лихвата се изплаща в края на 6-месечния срок, считано от датата на откриване или прекратяване на депозита. От Пощенска банка предлагат възможност за теглене и внасяне на суми по всяко време.

При прекратяване на депозита след първите 30 дни банката изплаща годишна лихва в размер на 2.50% за лева и 1.50% за евро и щ. долари за периода от датата на откриване, до датата на прекратяване на депозита

Топ Депозит + от СИБАНК

С "Топ Депозит +" не е необходимо да чакате с месеци за да получите лихвата от депозита. В деня на откриване на депозита СИБАНК авансово начислява лихва съгласно избрания от Вас период и в съответната валута, която се превежда по разплащателна сметка.

Депозитът може да се открие за 1, 3, 6 или 12 месеца, като минималната сума за това е 1000 лв., 500 евро или 500 долара.

Депозит ДСК Аванс от Банка ДСК:

Минималната сума за откриване на влог ДСК Аванс е 1000 валутни единици - лева, евро или щатски долари. Срокът е 1,3, 6 или 12 месеца, като се подновява автоматично.

Титуляри на влогове ДСК Аванс могат да бъдат всички пълнолетни местни физически лица. Довнасяне или частично теглене на суми не се допуска.

Лихвеният процент е диференциран в зависимост от размера на влога, вида на валутата и сочността на влога. Промоционалният лихвен процент се формира от стандартния лихвен процент, надбавка за размер на влога и промоционалната лихвена надбавка.

Изплащането на лихвата за целия договорен срок се осъществява авансово при откриване или подновяване на срока на влога.

* Вашите спестявания са защитени от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.