Изискванията на клиентите на корпоративното и частно банкиране в България ще бъдат във фокуса на първия практически финансов форум MySuccess.bg in Finance, който се организира от сп. ENTERPRISE на 28 септември в Кемпински Хотел Зографски в София.

Джузепе дел Филипо, изпълнителен директор за Югоизточна Европа на една от водещите международни финансови институции - UBS, ще сподели с участниците във форума възможностите и перспективите на успешните банкови практики при работа с частни клиенти.

За първи път пред българска публика ще бъдат оповестени резултатите от проучването Bank Booster на Synovate България за нагласите на клиентите към банките в България, банковите услуги и продукти. Изследването е проведено от януари до юни 2011 г. и изследва мнението на 1 000 човека на възраст 15-69 г. от цялата страна за познаваемостта на финансовите институции, ползваемостта на техните продукти, клиентските предпочитания и лоялност и други. Изследването на Synovate ще покаже и какви са нагласите и очакванията на банковите клиенти за последващия период от 12 месеца, след като те са анкетирани.

Участници в MySuccess.bg in Finance са водещи банкери, мениджъри и предприемачи в търсене на успешните бизнес практики в частното и корпоративно банкиране. Презентациите по време на събитието ще очертаят и тенденциите във финансовия сектор на България, Европа и света.

Участниците във Форума ще се запознаят лично с мнението на Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк, Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК, Стоян Боев, управител на ICB-Интерконсулт България, Любомир Цеков, изпълнителен директор, Борика-Банксервиз АД, Явор Янкулов, бизнес консултант, Жанет Найденова, Guerilla Marketing Coach, JNN Consult, и др. Поканени да споделят своя успешен опит са и представители на Citi Bank, BNP Paribas и Schollerbank.

По време на MySuccess.bg Networking Cafe в края на Форума, участниците ще обсъдят в неформална обстановка възможностите за партньорства.

По време на MySuccess.bg in Finance ще бъде обявено и създаването на MySuccess.bg Business Club, който ще разпространява идеите и опита на успешните български мениджъри.

MySuccess.bg in Finance се организира с подкрепата на Интерконсулт България и Борика-Банксервиз.

Profit.bg е медиен партньор на събитието.

MySuccess.bg са бизнес събития, насочени към споделянето на успешен опит и практики в бизнеса от български мениджъри и чужди експерти. От април 2010 г. досега са проведени над 10 национални и регионални форума в различни сектори на българската икономика. До края на 2011 година предстоят MySuccess.bg in CRM-BI (Системи за управление на взаимоотношенията с клиентите и Business Intelligence) на 20 октомври и MySuccess.bg in Food&Beverages (Храни и Напитки) на 29 ноември.