Първа инвестиционна банка стартира нова промоция за кредитни карти MasterCard UEFA EURO 2008, информираха от банката за Profit.bg.

Всеки, който си открие кредитна карта от лимитираната серия за Евро’2008, ще участва в томбола. Наградите, които ще се раздадат, са 3 часовника, 6 раници и 30 тениски с логото на MasterCard и UEFA Euro 2008 г.

Промоцията е валидна до 18 юни, когато приключват мачовете в четирите основни групи на Европейското първенство. Наградите ще се теглят на 19 юни в присъствието на нотариус. Първа инвестиционна банка ще ги разпрати на печелившите с куриер, за да могат в най-горещите моменти на Евро’2008 да се насладят на подаръците си.

В края на тази седмица ще бъдат изтеглени трите големи награди - билети за четвъртфиналните мачове на 22 юни във Виена за двама с осигурен туристически пакет.

В томболата участват всички клиенти, които до 31 май са реализирали плащания в търговски обект с футболната карта на стойност минимум 20 лв. Те ще се потопят в атмосферата на футболна Виена и ще гледат последния четвъртфинален мач на живо.