Пощенска банка стартира стажантската програма на форума „Кариери 2008”

788
Пощенска банка стартира стажантската програма на форума „Кариери 2008”

Пощенска банка стартира традиционната си стажантска програма на форума „Кариери 2008”, организиран от Job Tiger, който ще се проведе на 19 и 20 март в Националния дворец на културата, гр. София.

На щанда на финансовата институция студентите от трети и четвърти курс от икономически специалности или наскоро завършили висшето си образование младежи ще имат възможност да се информират за стажантската програма на банката.

„Пощенска банка участва в инициативи за подкрепа на талантливите и интелигентни младежи на България от 2001 г. насам. Всъщност ние сме първата финансова институция, която отваря вратите си за младите хора и оттогава насам продължаваме добрата традиция да предлагаме стажантски програми всяка година. Така студентите с икономически профил имат възможност на практика да приложат и тестват знанията си, усвоени в университета”, заяви Антъни Хасиотис, Главен изпълнителен директор и член на борда на директорите на Пощенска банка.

Стажантската програма на Пощенска банка традиционно се провежда в рамките на два месеца. През миналата година 60 младежи преминаха през нея, а приблизително една трета от тях останаха на работа в банката. Програмата стартира с едноседмичен познавателен курс, по време на който младежите имат възможност да получат обща информация за банката, вътрешната структура и основните й сфери на дейност. Специално внимание се отделя и на представянето на ключовите продукти.

Първата програма е фокусирана върху клоновете в гр. София и предвижда стажантите да започнат да се обучават от 7 април. Другата група студенти има реалната възможност от месец юли да се запознаят с работната атмосфера, подпомагайки дейността на клоновете в цялата страна.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg