Райфайзенбанк предлага финансиране на “Програмата за развитие на селските райони”

717
Райфайзенбанк предлага финансиране на “Програмата за развитие на селските райони”

Заедно със стартирането на първите мерки за безвъзмездно финансиране на Програмата за развитие на селските райони, Райфайзенбанк (България) ЕАД предлага на земеделските производители “Агрокредит” за закупуване на селскостопанска техника.

Банката финансира до 100% от стойността на техниката с възможност за финансиране на ДДС. Срокът на изплащане е 5 години, като се предвижда възможност за гратисен период.

Клиентите на Банката, които се възползват от Агрокредит получават безплатен пакет “Инициатива+”, който им дава възможност за банково обслужване на преференциални цени.

Земеделските производители могат да кандидатстват с проекти за закупуване на селскостопанска техника по мярка 121 “Модернизиране на земеделски стопанства”.

Специализираното консултантското звено на Райфайзенбанк по европейски програми допълнително улеснява селскостопанските производители, като им предлага разработване на проекти, с които да кандидатстват по програмата. Експертите на Банката вече финализират подготовката на първите проекти по “Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г.”.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg