На редовно събрание на акционерите на Societe Generale Експресбанк, част от Societe Generalе Group, във Варна, Управителният съвет на банката обяви финансовите резултати за 2007 г. Банката отчита брутна оперативна печалба от 41.7 млн. лв. и нетна печалба от 32.4 млн. лв.

Societe Generale Експресбанк отчита ръст в броя на клиентите си за 2007 г. като броят на физическите лица надхвърля 340 000, а на корпоративните – 13 000. Пазарният дял на Societe Generale Експресбанк при потребителските заеми е 6.3%, което я поставя на четвърта позиция в класацията на останалите търговски банки в страната.

Societe Generale Експресбанк е част от една от най-големите европейски банкови групи, обслужваща едни от най-големите корпоративни клиенти в света. Паралелно с развитието на групата, Societe Generale Експресбанк предлага услуги на повече от половината от най-големите и силни български компании.

През 2007 г. Societe Generale Експресбанк отвори 14 нови офиса в цялата страна, като общият им брой вече възлиза на 130.