ОББ: Кредитът е възможен изцяло онлайн

7653
ОББ: Кредитът е възможен изцяло онлайн

В последните години банките инвестират усилено в цифровите си канали за продажби и в частност –мобилното банкиране, с цел да дадат максимална свобода на клиентите си и да предоставят дистанционно услуги и продукти, които обичайно се предлагат стандартно през клонова мрежа. Сега е моментът, като потребители, да опитаме всички онези функционалности, за които ни убеждават, че спестяват време, усилия и са достъпни отвсякъде.

С мобилното банкиране на ОББ – ОББ Мобайл освен всички други съществуващи към момента функционалности, които приложението предлага – откриване и следене на сметки; преводи в лева и валути към собствени и чужди сметки; преводи към бюджета, бързо и лесно плащане на битови сметки; проследяване, разсрочване, блокиране и отблокиране на банкови карти; заявяване на нова дебитна карта; сега клиентите на ОББ ще имат възможност и да посрещнат непланираните си разходи с предварително одобрен потребителски кредит като постоянна оферта в ОББ Мобайл.

Кредитът е възможен за усвояване изцяло чрез мобилното банкиране, в комфорта на дома, в който сме призовани да останем, без нужда от физически контакт със служител на банката. Процесът е максимално опростен:

  • Получавате оферта за кредит през ОББ Мобайл;
  • Подписвате договора си онлайн без посещение в банков клон, благодарение на партньорството на ОББ с Евтротръст и тяхното приложение за квалифициран електронен подпис (КЕП). Инсталирането на приложението, подписването и изпращането на документи към ОББ са напълно безплатни за клиентите. В допълнение за средствата по овърдрафта не се дължи такса за кредитна оценка.
  • Одобрената сума е налична до 1 час след сключване на договора в делничните дни.

ОББ Мобайл е приложение, създадено именно за това – извършване на основни активни и пасивни банкови операции от физически лица, като и за получаване на обща банкова информация. Ако все още не ползвате онлайн банкиране на ОББ, направете регистрация на https://ebb.ubb.bg/, след което бързо и лесно ще го изтеглите и активирате, следвайки стъпките:

  • Изтеглете приложението UBB mobile oт App Store или Google Play;
  • Въведете потребителско име и парола за достъп в онлайн банкиране;
  • Получете код за достъп на SMS;
  • Създайте ПИН код и изберете начин.

Готово! Получавате достъп до финансите си в дигиталния свят.

За да изтеглите приложението е необходимо само да разполагате с телефон с операционна система Android 4.4 (или по-висока версия) или телефон с операционна система iOS 9. При въпроси или нужда от съдействие, специалистите на ОББ остават на пълно ваше разположение на телефон 0700 117 17.

За всички свои клиенти, които срещат проблем с плащанията си или профилите си в онлайн или мобилното банкиране, ОББ е предвидила непрекъсната връзка с контактния си център. Екипът на банката остава изцяло на разположение.

* Предварително одобреният потребителски кредит е предназначен за клиенти физически лица, получаващи трудовото си възнаграждение в ОББ най-малко за 6 последователни месеца преди отправянето на офертата и дали своето съгласие за получаване на персонализирани оферти. От 18 март ОББ поетапно обновява предварително одобрените оферти сред своите клиенти. С приоритет клиентите, които ще могат по-бързо да получат и да се възползват от предложението, следва да отговарят на следните критерии: да имат активно мобилно банкиране към края на месец февруари; да имат вече активен овърдрафт, да имат добра кредитна история.

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg