На 15 и 16 април 2008 г. в Кемпински Хотел Зографски, София ще се проведе втората регионална конференция "Balkan Real Estate – България, Румъния, Сърбия”.

Организатор на събитието е BalPEx – Balkan Property Exhibition – водещото международно изложение за недвижими имоти в страната и региона в партньорство с международните консултантски компании "Colliers International" и "Pricewaterhouse Coopers". За международен медия партньор бе привлечен екипът на Financial Times.

Посредством панелни дискусии специалисти, представители на някои от най-големите компании от бизнес средите, ще представят възможностите, които предлага пазарът на недвижими имоти в България, Румъния и Сърбия, ще дискутират инвестиционния климат в региона, ще предоставят полезна информация за тенденциите.

Конференцията "Balkan Real Estate" се превърна в събитие, което предоставя множество възможности за контакт и обмяна на информация, свързани както с настоящи, така и с потенциални клиенти и партньори.

Предстоящите дискусии в конференцията ще следват увлекателния формат, наложен през 2007. Всяка сесия ще започне с независим обзор върху темата, представляващ въведение в конкретния сегмент от пазара, след което участниците ще имат възможността да дадат и обосноват своята гледна точка по съответния въпрос.

Kонференцията "Balkan Real Estate" предхожда водещото изложение за недвижими имоти и благоустройствено планиране BalPEx – Balkan Property Exhibition.

Това е международно изложение с успешна история и предоставя на своите изложители и посетители най-добрата платформа за директна обмяна на информация относно проекти и услуги от региона на Балканите и света.