Консултантската агенция за недвижими имоти Colliers International Southeast Europe е избрана за консултант на годината за трети пореден път в годишната класация на сайта за недвижими имоти Europaproperty.com Southeastern Europe.

В надпреварата за наградата, която бе връчена в Букурещ вчера, влязоха водещите агенции за недвижими имоти на "стария континент", почти всички от които са представени и в Югоизточна Европа.

Критерии за класацията са приноса на компаниите за развитието на пазара и качеството на предоставяните услуги, пазарни иновации и удовлетвореност на клиентите, ползващи услугите на консултанти в сектора на недвижимите имоти.

Фълип Бей, изпълнителен директор на Colliers International Southeast Europe, изрази своето задоволство от получената награда, като благодари на целия екип на компанията, допринесъл за нейното спечелване.

Третото поредно получаване на наградата от компанията, според него, е доказателство за качеството на услугите, които тя предоставя на своите клиенти.

В същото време два от проектите на клиенти на Colliers в Сърбия са получили приза най-добър търговски и офис-проект на тази година.

Компанията има свои представителства в страни като България, Румъния и Сърбия, където оперира успешно през последните няколко години.