Красивите двойки винаги привличат вниманието. А когато те са и известни, развитието на връзката им се следи от милиони. В деня на Свети Валентин те, както никой друг, се нуждаят от уединение и спокойствие. Е, къде най-актуалните двойки звезди ще прекарат най-романтичния празник в годината?

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд

Човекът- паяк плътно оплете Ема в своята "паяжина". Те се срещнаха на снимачната площадка на новия филм за приключенията на супергероя и оттогава изглеждат неразделни. Гарфийлд живееше преди в апартамент в Ню Йорк, но не толкова отдавна се премести в къща в Бевърли Хилс. Вилата е заобиколенa от висок жив плет, който защитава влюбените от любопитни очи.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

Звездите на популярната вампирска сага "Здрач" отричат слуховете за раздяла и все още остават една от най-популярните двойки в Холивуд. Те притежават две съседни къщи, разделени само от ниска ограда. Дворът на основната къща, която принадлежи на Патинсън, е богато покрит със зеленина - истински рай.

Мила Кунис и Аштън Къчър

Скоро след като Аштън Къчър и Деми Мур се разделиха, той купи луксозен дом в Холивуд Хилс. Необичайната къща с плувен басейн, разположена зад висока ограда, успява да скрие от очите на папараците неговата нова страст Мила Кунис - американска актриса от украински произход.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Дженифър Анистън и Джъстин Теру не дават покой на звездните фотографи, след като не толкова отдавна двамата обявиха годежа си. Дженифър и Джъстин се срещнаха на снимачната площадка през 2010 г. и в началото на 2012 г. купиха имение близо до Лос Анджелис. Къщата с басейн е толкова добре скрита в зеленина, че никой не може да наруши спокойствието на щастливата двойка.

Оливия Уайлд и Джейсън Судекис

Звездата на "Д-р Хаус" Оливия Уайлд продаде дома си в Лос Анджелис и се премести в Ню Йорк, за да бъде близо до своя годеник комикът Джейсън Судекис. В Манхатън двойката има красив апартамент с хол, две спални и прекрасна гледка към града.

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк

Съпрузите, певецът и актьор Джъстин Тимбърлейк и актрисата Джесика Бийл, след сватбата се преместиха в Ню Йорк, където Тимбърлейк има луксозен модерен мезонет в Сохо. Специална система от жалузи и покритието на стъклата на прозорците на апартамента прави двойката недостъпна за любопитни очи.