На 14.03.2008 г. (петък) от 20.00 ч. на ул. Лермонтов № 11 ще се състои официалното откриване на новия представителен офис на Лукс Имоти и Евробилдинг Инженеринг в Бургас, съобщиха от дружеството за Profit.bg.

Новият ни модерен офис е разположен в абсолютния център на морския град, в непосредствена близост до главната търговска улица. Тук на два етажа сме събрали консултантите и търговците на двете компании, специализирани в строителството и продажбите на елитни жилищни и бизнес имоти в Бургас и региона.

Така на едно място нашите клиенти могат да се запознаят с предлаганите от двете компании услуги, конкретни оферти за готови или строящи обекти, както и да получат цялостно обслужване, покриващо всички етапи в строителството - от проектиране, строителство, цялостно интериорно оформление, обзавеждане и др.

Клиентите ни от Бургас, които се интересуват от покупка на луксозен имот в други градове или курорти в България или чужбина, ще могат да разгледат на място нашата ексклузивна селекция от престижни оферти.

На откриването ще присъстват мениджъри и служители на Лукс Имоти и Евробилдинг Инженеринг, представители на Общинска администрация - Бургас, журналисти от местни и национални медии, партньорски фирми, клиенти.