Бургаският Mall Galleria е най-добрият търговски център у нас. Това сочат резултатите от проучване на International Service Check. То е осъществено по метода „таен клиент“ в периода 10 декември 2012 г. - 5 януари 2013 г.

Представители на International Service Check са посетили 15 мола у нас общо 178 пъти. При тях се е оказало, че в Mall Galleria пазаруването е най-приятно. Търговският център е събрал близо 96% от възможните точки заради грижите, които полага за създаването на добра атмосфера.

Заведенията за хранене са с най-добро обслужване в Sofia Mall, Mall Plovdiv и Mall Varna. Най-добре работят служителите на супермаркетите в Mall Galleria Burgas, Burgas Plaza Mall и Sofia Mall. Паркинг услугите най-високо са оценени в Mall Ruse, Galeria Plovdiv и Grand Mall.

Средният общ резултат постигнат от всички проверени търговски центрове, е 81.6%.
След Mall Galleria е друг бургарски шопинг център - Burgas Plaza Mall с 88.2%, следван от Mall Plovdiv с 86.9%.

Тайните клиенти са оценявали организацията, функционалността и атмосферата в търговските центрове, заедно с прилежащите към площи и организация на местата за паркиране на автомобили.

Други оценени фактори са впечатленията от изгледа и компетентността на служителите, работещи в част от търговските обекти, заведенията за хранене, а така също и клиентското обслужване в супермаркетите в моловете.