Икономическата криза може да има и положителен аспект. Заради все по-оптимизираните бюджети бизнес средата в България се развива доста динамично и предлага нестандартни решения за проблемите на малки и големи фирми.

Комуникативност, като локация и отворен обмен на идеи, са основните преимущества на бетахаус. Това е голямо пространство без врати с определен брой бюра в него, които се отдават под наем.

Ако сте фирма с до 5-6 служители, спокойно може да наемете едно или повече бюра в пространството, наречено бетахаус, за периода, от който фирмата ви има нужда. Разходите ви за нестандартното офис пространство ще са минимални.

За големи корпорации бетахаус също може да даде нови хоризонти за развитие, посочва ТВ7. Дори адвокати с дългогодишен стаж и кантори намират за перспективна идеята за обединено офис пространство, което да събира хора от различни бизнес проекти. Обменът на работна информация е друго от предимствата на този офис на бъдещето.

Като всяко хубаво нещо и бетахаус отваря едно голямо "но". Ако сте човек, който не би жертвал уединението на офиса си дори в името на повече контакти, то бетахаус със сигурност няма да ви е най-уютното място за работа.