Стартира кампанията по подготовка на пролетното издание на най-мащабното изложение за недвижими имоти на Балканите BalPEx. Изложението ще се проведе от 18 до 20 Април 2008 г. в Интер Експо Център и ще се предхожда от Балканската конференция за недвижими имоти BalREc, която ще се състои на 15-16 април в хотел Кемпински Зографски.

BalPEx се утвърди като едно от най-значимите събития в сферата на недвижимите имоти в Югоизточна Европа и се превърна в традиционно място за среща на професионалистите от този бранш.

Нашите изложители са инвеститори, предприемачи, финансови институции, търговски и консултантски фирми, агенции за недвижими имоти, дружества за мениджмънт на имоти и др. от България и света.

Отново акцент на изложението ще бъдат градските и ваканционни жилища, офисни и търговски площи, складове и строителни парцели. Засилен интерес има и към представянето на мащабни проекти за градски и ваканционни комплекси, хотели и бизнес сгради. Услугите, предлагани от изложителите, са насочени както към крайни клиенти, така и към бизнеса - корпоративни клиенти, индивидуални инвеститори и агенции за недвижими имоти.

Общият брой на изложбените участия, реализирани в двете поредни издания на BalPEx през 2007 година, е над 240, а над 15 000 са посетителите, проявили интерес към изложението.

То е сборна точка на бизнеса и крайния потребител, което дава възможност за проучване на пазара и следене на нови тенденции на развитие на отделните му сегменти, както и за директен контакт с крайния клиент.