Клиентите на търговската платформа Delta Broker са 450

1020
Клиентите на търговската платформа Delta Broker са 450

Клиентите на търговската платформа за онлайн търговия на Българска Фондова Борса на Делтасток АД - Delta Broker са 450, съобщиха от инвестиционния посредник, специално за Profit.bg.

Така въз основа на класация, направена от екипа на Profit.bg за броя инвеститори, ползващи платформа за електронна търговия на БФБ, инвестиционният посредник се нарежда на пета позиция.

На първо място е Карол, където 1323 инвеститори ползват платформата COBOS, БенчМарк Финанс с издадени 933 COBOS сертификата, Елана Трейдинг с 903 сертификата, както и 629 клиенти на ОББ, ползващи платформата U Broker.

Сред отличителните белези на платформата на Делтасток са възможностите за създаване и следене на виртуални портфейли, както и тези за баскет поръчки или превръщането с един клик на виртуален портфейл в реален. Платформата предоставя още достъп до котировки през WAP и GPRS.

Тя също така дава възможност за пресмятане на вероятна цена на изпълнение на зададените поръчки и среднопретеглена цена на всички оферти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg