Холдинг Нов Век няма да разпределя дивидент за 2006 г.

446
Холдинг Нов Век АД-София не предвижда разпределението на дивидент за изминалата 2006 г., става ясно от съобщение на БФБ-София.

Според предложението печалбата на дружеството от 2006 г., която е в размер на 8.961 млн. лв. ще остане като неразпределен положителен финансов резултат за 2007 г.

Последната дата за сключване на сделки, в резултат на които приобретателят ще има право на участие в общото събрание на акционерите е 6 юни 2007 г.

За първото тримесечие на 2007 г. Холдинг Нов Век обяви печалба в размер на 2.04 млн. лв., спрямо загуба от хиляда лева за сравнимия период на година по-рано.

Холдинговото дружество увеличи дела си в Параходство Българско речно плаване АД-Русе до 9.33%, след като през измината седмица придоби 63 113 акции, или 5.44% от компанията от проведения на БФБ-София аукцион.

Вчера акциите на дружеството се търгуваха на цена от 5.00 лв. за брой. Търсене има на цена от 5.10 лв., а предлагане на ниво от 6.10 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg