И Ар Джи Капитал - 1 АДСИЦ разпределя брутен дивидент от 0.24 лв.

646
И Ар Джи Капитал - 1 АДСИЦ разпределя брутен дивидент от 0.24 лв.

Акционерите на И Ар Джи Капитал - 1 АДСИЦ () ще гласуват на насроченото за 4 юни ОСА решение за разпределяне на печалбата за 2007 г. под формата на дивиденти. Това съобщават от Българска фондова борса.

В корпоративото съобщение пише още, че целият финансов резултат на компанията за миналата година от 710.81 хил. лв. се предвижда да се разпредели между акционерите. В резултат брутният дивидент на акция ще е 0.24 лв.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 19 юни. Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 21 май. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 19 май.

Акциите на дружеството са търгувани за последно на борсата на 31 март. Обемът тогава е от 10 лота, изтъргувани при цена от 3.91 лв.

Нека да припомним, че по-рано днес стана ясно, че подобно решение ще гласуват и акционерите на И Ар Джи Капитал - 2 АДСИЦ и И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ.

Повече за размера на предвижданите брутни дивиденти може да намерите на следните линкове - http://www.profit.bg/index.php?cid=2&sid=0&aid=16928 и http://www.profit.bg/index.php?cid=2&sid=0&aid=16948.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...