Правата на Юнивърсъл Пропъртис АДСИЦ се търгуват от 11 септември

512
Правата, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Юнивърсъл Пропъртис АДСИЦ, се търгуват от 11 септември с присвоен борсов код R3UNIP, съобщи БФБ.
Общият брой издадени права е 650 хил., като срещу всяко едно ще могат да се запишат 9 акции с номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Дружеството възнамерява да увеличи капитала си от 650 хил. лв. на 6.5 млн. лв., чрез издаването на 5.85 млн. акции.

Крайната дата за търговия на правата на борсата е 24 септември 2007 г., а аукционът за неизполваните права ще се проведе на 3 октомври. Крайната дата за записване на акции от увеличението е 18 октомври.

Последната дата за сключване на сделки с акции на дружеството на борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 4 септ. 2007 г.

В началото на юли фондът обяви, че е придобил три имота в с. Горни Лозен, местността Садина, Столична община. Общата площ на трите имота е 23 603 кв. м, а цената на придобиване – 165 221.00 лв.

За последно акциите на дружеството се търгуваха на 27 юли на цена от 30.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg