Пощенска банка обяви специална промоция на тримесечен депозит за физически лица с преференциална лихва от 7.25% в лева и от 5.25% в евро. Успоредно с високите лихви новият „Образцов депозит” дава възможност за довнасяне на суми по всяко време. Специалната оферта е в сила за първия тримесечен период.

„Новият ни депозитен продукт е насочен към клиентите, които търсят висока доходност в краткосрочен план. Предлагането на гъвкави решения на нашите клиенти винаги е било водещо в нашата работа. С този срочен продукт Пощенска банка се стреми да допълни богатата си гама от депозитни продукти, за да отговаря по-пълноценно на все по-разнообразните потребности на своите клиенти”, коментира господин Момчил Смърдански, началник отдел „Депозити”.

Припомняме ви, че наскоро Пощенска банка пусна на пазара и друг депозитен продукт – „Спестовна сметка Мега”. Тя е ориентирана към потребителите, които държат да получават добра лихва и да разполагат със средствата си по всяко време.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е една от водещите финансови институции в България, част от Юробанк И Еф Джи Груп.