Ако има нещо, което може да те разплаче в най-милия и нежен смисъл на думата, то това е да видиш две влюбени души, които се обричат във вярност и любов. И няма как да не станеш съпричастен с цялата тази приятна емоция, която завладява душата ти още преди да си видял дори как изглеждат тези две влюбени сърца.

И ние, всички от Profit.bg, не само че бяхме съпричастни, но и с огромна радост приветствахме първата сватба в екипа ни - тази на Кристиян Костов и Станислава Начева.



В такива моменти ти се иска да напишеш толкова много неща, но сякаш думите бледнеят пред онова, което се случи на 3 май в един слънчев съботен ден. Вярно е, преваля за малко, но то беше, защото може би Бог се е просълзил от щастие и вълнение и защото на новото младо семейство Костови трябва да му върви по вода оттук насетне.

Няма смисъл да разказвам колко красиви, щастливи, развълнувани и леко (а може би не съвсем леко) притеснени бяха двамата младоженци в този миг. Не само защото това е нормално за двама души, решили да посветят остатъка от живота си един на друг, ами защото, както казах, думите са прекалено слаби и в някои моменти е по-добре да замълчиш, защото тишината говори достатъчно.



Но може би цялото това притеснение взе да минава, когато двете влюбени гълъбчета се изправиха пред нелесната задача да се снимат с всеки гост, дошъл да уважи този така важен за тях момент. След което някак си вихърът от разнообразни емоции завъртя младоженците и след като им се наложи да изпият няколко чаши шампанско на екс, вече нещата се нормализираха. И след тържествената реч на още един член на нашия екип - Теодор Минчев (семейство Теодор и Ваня Минчеви бяха кумуве на сватбата), която несъмнено рзвълнува не само младоженците, купонът започна.

Започна луда веселба, двамата се завъртяха във вихъра на танците и, разбира се, екипът на Profit.bg не ги остави самотни в това им начинание. И така, танц след танц, наздравица след наздравица и изведнъж времето мина така неусетно, че сякаш на всички гости им се е искало вечерта да не свършва. Казвам на гостите, защото младоженците са очаквали с нетърпение първата си брачна нощ... Нека ми простят за откровението, но вярвам, че няма да ми се разсърдят за това, защото все пак съм откровена докрай.



Какво повече мога да разкажа, емоции, веселба, някои се поразплакахме от вълнение на няколко пъти, но пък в крайна сметка... човешко е, нали така?! И преди да завърша с пожеланията за много любов, щастие, късмет и незабравими мигове оттук нататък за сем. Костови, нека не забравям да спомена още нещо. Дали е поличба, дали просто някакво странно съвпадение, но фактите са си факти: булчинският букет на Станислава Костова (от 3 май нататък) замина в една девойка от екипа ни - Ваня Славчева. Какво значи това,... нека тя си отговори на този въпрос.

А ние, целият екип на Profit.bg, пожелаваме на новото семейство Станислава и Кристиян Костови винаги да бъдат все така красиви и усмихнати, каквито бяха на 3 май, а в миговете, в които има сълзи или тъга в очите им, да не забравят, че всичко минава и се понася по-леко, когато двама са един до друг и се обичат. И освен всичко друго, нека помнят, че имат добри приятели насреща, които са готови и света да преобърнат, ако е необходимо, за да им помогнат точно в такива трудни моменти.

Честито и наздраве!