Строителният бум през последните няколко години, доведе не само до появата на много нови сгради и жилищни комплекси, но и значително повиши качеството.

Повечето от новите жилищни комплекси на пазара предлагат на бъдещите собственици зелени площадки, спортни центрове, магазини, охрана и други екстри според цената и разположението.

Новият жилищен комплекс "20 Бора", чиито изпълнител е строителна компания "Крит" е чудесен пример за това.

Комплексът, разположен в София, предлага на своите бъдещи обитатели уникална гледка към Витоша, както и множество панорамни гледки към София.

Пътят до комплекса е засаден с по 10 вечно зелени борчета от всяка страна на улицата, като още от далече се вижда уникалният модернистичен екстериорен дизайн, създаден с много грижа и внимание от архитектурна фирма "Амфион".

Градинският двор на новия жилищен комплекс "20 Бора" е решен в четири основни мотива: земя, въздух, огън и вода. Всеки един от мотивите има своя собствена алея направена по различен начин.

Апартаментите са с по една, две или три спални с удобно и многофункционално разпределение. Към по-голямата част от тях има стая, предназначена за дрешник, огромни дневни и дизайнерско обзавеждане според предпочитанията на клиента.

Удобства, които предлага "20 Бора" са много, като са съобразени с вкусовете на почти всеки.

Спортен център, състоящ се от фитнес и аеробна зали, съблекалня, сауна, предверие с протеинов бар, камина и мека мебел. Детския център се намира срещу външна детска площадка, като има много меки играчки и стена за катерене.