Комплиментите са злато, а не струват нищо и въпреки това, по неизвестни причини, на мъжете им е трудно да ги правят. Само една четвърт от мъжете обсипват с комплименти своите половинки, показва изследване във Великобритания.

23% от представителите на силния пол често пъти казват на приятелката или съпругата си, че имат хубав тоалет, който добре им стои, че са "великолепни" или пък че имат страхотна прическа.

От друга страна жените основно искат от партньора си да чуват комплименти и никак не е трудно те да се постараят да го правят. С малко добра воля животът ви може да стане учудващо по-добър, а любимата ви да е по-нежна към вас.

По-някога жените са готови на какво ли не, само да чуят една хубава дума, така че 22% от тях понякога са готови на всичко, за да си "изпросят" един комплимент. 12% обаче за нищо на света не би направили това, сочи допитването.

Всяка четвърта жена иска по-често да получава комплимент от мъжа на живота си. 25% са късметлийките, на които получават комплимент за хубавата фигура, 16% за прическата, 12% за красивото лице и 10% за прекрасния тен.

Източник: БГНЕС