„Като няма хляб, яжте пасти!" казала Мария Антоанета на френския народ и й отрязали главата. Ние няма да ти кажем сега: „Като няма работа, прави секс!", защото много държим да си запазим главата цяла...

Ползвай презерватив

То е ясно, че ако сега си направите дете, докато тръгне на училище, кризата ще е поотминала. Проблемът е, че след девет месеца, когато хипотетично ще трябва да влееш в задрямалата икономика хиляди свежи левове за бебешки легълца, памперси, детски колички, пюрета и играчки, ти най-вероятно още ще си търсиш работа!

Изчисли доходите си, докато го правите

Може да ти се струва смешно, или дори абсурдно, но учените отдавна са доказали, че ако искаш да правиш секс повече от стандартните три минути, трябва да мислиш за нещо неприятно... Сега не казваме да си представяш образа на майка й, но виж бюджета за месеца можеш да пресметнеш на ум!

Отложете романтичното пътуване

Ако все пак твърдо сте решили да обикаляте и имате някой заделен лев с булката, сега е шансът да го направите най-безболезнено, защото цените на самолетните билети и на предлаганите почивки по света никога не са били толкова ниски! Ние обаче те съветваме да я заведеш до Солун за уикенда, а останалите спестявания да скъташ за черни дни!

Порно вместо парно

Вярно, че зимата е зад гърба ни, но само след половин година тя пак ще почука на вратите ни. Сметките за парно никога не са били толкова надписани, колкото в последните месеци от зимата и не вярваме следващата зима нещо да се е променило! За съжаление кризата и тогава все още няма да си е отишла, така че за да не плащаш някакви неоправдани и неизразходвани суми, спри да ползваш топлото на радиатора и го замени с топлото, което излъчва Дулсинея-та! Малко порно като за начало, колкото да ви разгорещи, пък после вие си знаете! Парно ли?

Замени платените развлечения с безплатен секс!

Казват, че единственото развлечение на бедните хора бил сексът. Този доказан факт обяснява популацията в страни като Индия и Китай, както и тази на местните роми. Ние не казваме да спреш бирата сега, сакън! Просто искаме да кажем, че когато нямаш пари за дискотека, за уикенд извън града или за някакво друго развлечение, сексът винаги е едно добро решение!

Източник: Men.bg