Не само вие си имате проблеми. И богатите са принудени да свалят цените на имотите си, за да си намерят купувачи. WalletPop пише за неуспешните опити на някои ВИП личности да продадат именията си:

Никълъс Кейдж

Никълъс Кейдж има няколко имота на пазара, от които две къщи в Ню Орлиънс и по една в Лас Вегас и Роуд Айлънд. Най-скъпият имот обаче е в Лос Анджелис. Имението е принадлежало на Том Джоунс и Дийн Мартин. Никълъс Кейдж го е купил през 1998 г. от Том Джоунс за 6.469 млн. долара и от 2006 се опитва да го продаде. Актьорът първоначално го листна за 35 млн. долара. Къщата има седем спални на обща площ от 1 200 кв. м. Сред екстрите са киносалон, стая за видеоигри, изба за вино и др. В момента цената е 19.75 млн. долара.

Мел Гибсън

Мел Гибсън за пръв път листна имението си в Грийнуич, Кънектикът, през 2007 на цена 39.5 млн. долара. Имотът е с площ от 77 акра, които включват градини, басейн, тенис корт, езеро, къщи за персонала и др. Главната къща има 15 спални и 18 бани, на площ от 1 500 кв. м. Излишно е да споменаваме, че домът е луксозен, с камини, огледала по таваните и т.н. През септември Гибрън свали цената с 4.5 млн. до 35 млн. долара, но все още няма купувач.

Фейт Хил и Тим Макгроу

Двойката обяви имота си в Бевърли Хилз за продан през октомври. Те го купиха през 2003 на цена 6.2 млн. долара. Къщата е с шест спални, фитнес зала, басейн и огромна градина. Фейт и мъжа й искат 14.8 млн. за къщата, но явно ще трябва да намалят цената.

50 Сент

50 Сент се опитва да продаде имението си във Фармингтън, Кънектикът, което по-рано бе притежание на Майк Тайсън. Рапърът купи имота за 4.1 млн. долара, но е похарчил пари още собствена дискотека. През 2007 г. 50 Сент му искаше 18.5 млн. долара, а в момента е смъкнал цената на 14.5 млн. долара.

Шакил О'Нийл

Опитите на Шак да продаде имението си в Маями вече станаха епични. Той почти го беше спазарил за 19 млн. долара, но сделката пропадна в последния момент и сега имотът пак е на пазара. В началото баскетболистът му искаше 32 милиона, а сега цената му е 22 милиона. Самият той го купи за 18.2 млн. долара.

Бек

Музикантът продава два имота в Калифорния. Единият е в Малибу и първоначално беше обявен на цена 2.399 млн. долара, която после беше намалена на 2.195 млн. Другият е в Лос Анджелис и се продава от миналия юли. В началото цената бе 9 милиона, а сега е 6.95 млн.

Алекс Родригез

Бейзболистът успя да продаде апартамента си в Ню Йорк, но не и къщата в Корал Глоуб, Флорида, въпреки че намали цената й от 14.786 млн. на 11 млн. долара.

Ричард Гиър

Гиър до скоро продаваше апартамент в Ню Йорк. Офертата бе за 15 млн. долара. Апартаментът бе на пазара цяла година и може би е продаден, защото офертата бе свалена наскоро.

В момента актьорът продава къща в Хемптънс. Той купи имота през 2001 за 2.75 млн. долара. В момента, къщата, която има седем спални, басейн и двор от 1.2 акра, струва 8.8 млн. долара.

Кристина Агилера

Къщата с четири спални е купена от Ози и Шарън Озбърн. През април певицата я обяви за продан на цена 7.995 млн. долара, които смъкна на 6.995 милиона, но все още се търси купувач.

Томи Хилфигър

Преди година дизайнерът обяви, че продава имота си в Грийнуич, Кънектикът, за 27.9 млн долара. Той го купи през 2005 за 18 милиона, но е направил много подобрения по него. Къщата има седем спални, баскетболно игрище, спа център, водопад в двора, киносалон, фитнес, и огромна винарска изба. В момента за този разкош се искат само 21.995 млн. долара.