Ксения Собчак, дъщеря на покойния губернатор на Санкт Петербург Анатолий Собчак, оглави класацията на списание Tatler за най-личните невести на Русия, чиято "най-голяма зестра са неразрушимите светски връзки".

Ксюша Собчак - телевизионна водеща, три пъти е сменяла своя статут. Тя беше ценена за близостта си до президента. След това се прочу като светска лъвица, а сега е лице на телевизия ОРТ. Кара синьо Bentley и има апартамент на 2 Тверска-Ямска, пише изданието. Ако сте решили да се изпробвайте пред Ксюша трябва да знаете, че тя "кълве" на младежи, водещи активен живот, желателно с опит в чужбина.

На второ място се нарежда олимпийската шампионка по художествена гимнастика, депутат от Държавната Дума, телевизионна водеща на РЕН-ТВ Алина Кабаева. 27-годишната звезда може да се похвали с апартамент на "Красной Пресне". Но далеч по-ценен актив са - приятелството с премиера и президента ... и възможността да решава въпроси на държавно равнище.

В първата тройка намира място и дъщерята на режисьора Никита Михалков - Надежда. Тя е актриса и продуцент с доста недвижима собственост. Най-важното при нея е да се харесаш на баща й, всичко останало е второстепенно.

На четвърто място се нарежда внучката на Михаил Горбачов - 22-годишната Анастасия Вирганская. Тя има фамилна резиденция в Усово и заедно с дядо си управлява благотворителната фондация "Раиса Горбачова". Тя е смятана за "свой човек" в светското общество на Париж и Лондон, приятелка е с испанското кралско семейство и йорданската кралица Рания. За да й се харесаш задължително трябва да си неин връстник и да си малко бунтар.

Първата петица оформя 30-годишната Алена Ахмадулина, чийто среда са московско-петербургската бохема, милиардерите и светски тузари. Тя има своя марка и триетажен бутик.

Източник:БГНЕС