Тук няма да пишем за неща като минерална вода, кутия безалкохолно и др.

Мъжкия сайт Askmen.com изброява няколко по-различни минибара:

Хотел Banyan Tree Ringha, Китай - кислородни бутилки

Знаем, че въздуха в Китай не е много чист. То къде ли е в днешно време? Хотел Banyan Tree Ringha е разположен на 3 100 метра надморска височина и въздухът там може да е много разреден. За това от управата на хотела са решили да сложат малки бутилки кислород в минибара. Те са добро средство и срещу махмурлук.

Хотел Loews Hotel, Денвър, САЩ - кучешка храна гурме

Не само, че в хотела се допускат домашни любимци, ами и в минибара има кучешки бисквитки гурме. Ако те не се харесат на вашето кученце, можете да поръчате нещо друго от менюто за рум сървиз.

Хотел XV Beacon, Бостън - приспивателно

В минибара можете да намерите приспивателно под формата на спрей на цена 24 долара за гости, които имат проблеми със съня. Не смесвайте с водката, обаче! .

Хотел The James, Чикаго - изобилие

Това едва ли може да се нарече „мини" бар. Имате избор между 13 луксозни ликьора, плюс почти всякакво безалкохолно, само минералната вода бива четири вида, чаши, шейкър, прибавили са ви дори тирбушон, 16 вида бисквити и соленки. Можете да си спретнете малко парти с тези запаси и дори да не излизате навън. Ако ви се случи да излезете обаче, а времето е лошо, в минибара има и чадър. Това с чадъра е добра идея, макар поставянето му в минибара да е малко странно.

Хотел Levin, Лондон - коктейл бар

В хотела, който се намира точно до тузарския магазин Harrods има не минибар, а направо коктейл бар с луксозно шампанско. В него има чаши, шампанско с луда надценка, продукти и инструкции за това как да си направите девет различни вида коктейла.

Хотел Тръмп Интернешънъл, Чикаго -минерална вода за 25 долара

Ако Evian не задоволява вашия вкус, Тръмп е помислил за това в мини бара да се сложи четири вида луксозна вода - Welsh Tau, Australian Tasmanian Rain, 420, и Bling H20. Последната е в бутилка с камъни Swarovksi и струва 25 долара.

Хотел W Retreat & Spa, Малдивските острови - бански

На Малдивите луксозен бански костюм ви е същщо толкова необходим, колкото и водата и за това в мини бара можете да намерите дизайнерски дамски бански от две части. Ако не ви стане, викате служител на хотела, който ви взема мерки и ви носи подходящия размер.

The Delano, Маями - презервативи

Е това вече е много добра идея. В минибара можете да намерите несесер Durex с два презерватива, лубриканти и морки кърпички. Доста по-практивно от четири вида минерална вода за по 25 долара.