Престижното британско финансово списание Юромъни раздаде своите годишни награди на церемония в Лондон, провела се вчера вечерта.

Райфайзен Централбанк Австрия АГ (РЦБ) и дъщерното й дружество за Централна и Източна Европа (ЦИЕ) Райфайзен Интернешънъл Банк-Холдинг АГ бяха определени за "Най-добра банка в Централна и Източна Европа" за пета поредна година.

В същото време РЦБ бе обявена за "Най-добра банка в Австрия", а шест от нейните 15 дъщерни банки в ЦИЕ получиха наградата "Най-добра банка" в Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Сърбия и Украйна.

"Тези награди са знак за доверието в посоката, към която нашата група е поела и е признание за постиженията ни. Сега това доверие и признание са по-ценни от предходните години", каза Валтер Ротенщайнер, Главен изпълнителен директор на РЦБ и председател на Надзорния съвет на Райфайзен Интернешънъл.

"Винаги сме се стремели да отговорим на изискванията и нуждите на нашите клиенти, особено в тежки времена." Тези награди показват, че не само нашите близо 15 милиона клиенти ценят усилията ни," допълни Херберт Степич, Главен изпълнителен директор на Райфайзен Интернешънъл и зам.председател на Управителния съвет на РЦБ.

Вижте още: