Клиентите на Карол Брокер към днешна дата са 671 на брой, информираха от ИП Карол за Profit.bg.

"За по-малко от два месеца от представянето на новата платформа, клиентите й вече са повече от издадените COBOS сертификати на посредника, които са 562", сподели изпълнителния директор на Карол Ангел Рабаджийски.

Сред основните предимства на новата платформа е бързината, която тя предоставя, като скоростта на обновяване на информацията - котировки и сделки, е под една секунда от реалното им сключване.

Други основни характеристики и предимства на платформата са възможностите да виждате целия пазар в дълбочина, сключваните сделки при всички позиции в реално време, както и всички оферти по дадена позиция.

Инвеститорите, ползващи Karoll Broker, ще могат да виждат и насрещната страна по сключената сделка, тоест кой брокер им купува или продава акциите.

Новата платформа се отличава и с изключително високо ниво на сигурност, като се инсталира сертификат с две пароли и динамичен прозорец за сигурност.

За своите настоящи и бъдещи клиенти Карол организира и среща с клиенти от София. Целта на срещата е да се представят предимствата на платформата Karoll Broker и как да се възползват потребителите, от тях в динамиката на реалната търговия на БФБ.

Това се прави само дни след проведените срещи с клиент в редица големи градове на страната.